sobota 17. augusta 2013

beautifully sad

Minulé dva týždne preleteli strašne rýchlo. A to je to, čo ma dosť desí. Zostávajú mi posledné tri týždne tu, v Amerike. Neviem si predstaviť, že zanechám môj nový život tu a začnem nový starý život na Slovensku. 

Každý deň je plný maličkostí, ktoré tvoria pestrú štruktúru zážitkov, veľmi si prajem nezabudnúť ani jeden deň, ktorý som tu prežila. Mať čerstvo v pamäti každého jedného človeka, ktorého som tu stretla. Nie len meno, ale celý príbeh, každý moment s nimi. Hodiny rozhovorov šialených aj smutných. Dlhé jazdy autom, konkrétne piesne tohto leta s konkrétnymi ľuďmi, dlhé obedné prestávky lebo sa nám nechce ísť späť do práce, poznávanie nových miest, hranie golfu, americká highschool, chodenie do kina, plávanie v bazéne, objavovanie spoločného vkusu v umení, lámanie strachov, futbalové zápasy, najnádhernejšie západy slnka nad filmovou krajinou videné kým sedím na motorke a premýšľam, nakupovanie a hľadanie narodeninového darčeka pre sestru, ktorú som nikdy predtým nemala. Môj život je krásny vďaka každému človeku, ktorý mi daroval niektorý z týchto momentov. A hlavne vďaka Bohu, ktorý mi dovolil byť tu. Nikdy, nikdy nechcem zabudnúť a prestať byť vďačná.








4 komentáre:

  1. naprosto krásné fotky, zvidím ti ameriku!
    já jsem teď na 5 týdnů v Německu a je to něco jiného než u nás. Pořád se tu něco děje, je to super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem!
      a je úžasné stráviť nejakú dobu v úplne inej kultúre. na jednej strane objavuješ nové veci, dávaš sama sebe nové výzvy, na druhej strane mňa to naučilo viac si vážiť vlastnú rodinu a priateľov doma na slovensku. a tiež som zistila, čo všetko ma robí na slovensku šťastnou a čomu chcem venovať viac času, keď sa vrátim späť. takýto reset osobnosti je úplne super, veľmi som z toho šťastná. :)

      Odstrániť
  2. Jé :)
    Bezva fotky! Taky bychom s přítelem nejraději někam vypadli. :) Užívej si tam každčiký den.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. díki! je super vypadnúť :) a užívam si ako sa dá, len už takto o dva týždne odlietam :/

      Odstrániť